Fysiotherapeut in Amsterdam en Personal Training in Amsterdam bij Physical Studio

Fysiotherapeut in Amsterdam en Personal Training in Amsterdam bij Physical Studio

6 juni 2023 Uit Door Redactie

Ben je op zoek naar een professionele fysiotherapeut in Amsterdam? Wil je aan je persoonlijke fitnessdoelen werken met behulp van personal training? Dan ben je bij Physical Studio aan het juiste adres! Onze fysiotherapeuten en personal trainers zijn experts op het gebied van fysiotherapie en persoonlijke fitnessbegeleiding. Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen jouw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

physical-studio-bodyworks

Verschillende behandelingen

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van blessures, het verminderen van pijn en het verbeteren van de mobiliteit en flexibiliteit. We bieden verschillende behandelingen aan, waaronder manuele therapie, dry needling en medical taping. Onze fysiotherapeuten werken met jou samen om jouw klachten te begrijpen en een behandeling op maat aan te bieden die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu herstelt van een blessure, last hebt van chronische pijn of gewoon je lichaam wilt onderhouden, onze fysiotherapeuten kunnen jou helpen.

Personal training

Naast onze fysiotherapie bieden wij ook personal training in Amsterdam aan. Onze personal trainers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke fitnessbegeleiding. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon een gezondere levensstijl wilt hebben, onze personal trainers staan klaar om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Onze personal training sessies zijn individueel en op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften en doelen te voldoen.

Holistische benadering

Bij Physical Studio geloven we in een holistische benadering van gezondheid en fitness. Naast fysiotherapie en personal training bieden we ook sportmassages en voedingsadvies aan om jou te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Wij begrijpen dat elk lichaam anders is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is voor gezondheid en fitness. Onze experts luisteren naar jou en bieden diensten aan die aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften en doelen.

Moderne faciliteiten

Onze studio bevindt zich in Amsterdam, op slechts een paar minuten rijden van het centrum. Onze moderne en goed uitgeruste faciliteiten bieden een professionele omgeving waarin jij kunt werken aan jouw gezondheids- en fitnessdoelen. Onze praktijk is toegankelijk voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Bij Physical Studio zijn wij gepassioneerd over het helpen van onze klanten om hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Onze fysiotherapeuten en personal trainers zijn experts op hun gebied en staan klaar om samen met jou te werken aan jouw specifieke gezondheidsdoelen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij jou kunnen helpen om jouw beste zelf te worden.