De personal training van Rowin PT

De personal training van Rowin PT

13 augustus 2019 Uit Door Redactie

Mijn vriendin wilde samen met een vriendin graag fitter worden met behulp van een personal trainer. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een goede personal trainer bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht sprak ons de website van Rowin Pt ons het meeste aan. 

Rowin

Een zeer goed en vooral overzichtelijke website 

De website van Rowin PT is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Onder het kopje tarieven zijn de prijzen te vinden dat het bedrijf hanteert voor de personal training die zij aanbieden. De prijzen zijn in vergelijking met de andere personal trainers erg voordelig. Daarom besloot mijn vriendin ook om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Erg leuke en leerzame oefeningen 

Tijdens het kennismakingspakket heeft mijn vriendin kennis gemaakt met haar personal trainer. Na het gesprek besloot zij om samen met haar vriendin te gaan sporten bij Rowin PT. Binnen een aantal weken zijn zij al een aantal kilo afgevallen en voelen ze zich een stuk energieker.