Bent u op zoek naar personal training? Ga dan naar website http://www.react-pt.nl/

Bent u op zoek naar personal training? Ga dan naar website http://www.react-pt.nl/

18 augustus 2019 Uit Door Redactie

Bent u op zoek naar personal training? Ga dan naar website. Bij het bedrijf Re-act personal training is het personeel erg professioneel. Het personeel is heel erg vriendelijk, ervaren en hebben veel kennis over sport. Hierdoor kunnen ze u goed helpen met het behalen van de juiste resultaten. Ze zijn ook erg gemotiveerd om u te motiveren, te helpen en alles goed uit te leggen. Als u vragen heeft kunt u bij dit bedrijf altijd terecht. U zult direct een goed en duidelijke uitleg krijgen. Wij krijgen van positieve reacties te zien en dit vinden wij alleen maar leuker en willen we juist graag door gaan.  Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest. 

coaching

Mijn ervaring met Re-act personal training

Mijn ervaring met Re-act personal training is heel erg positief. Ik ben voor 3 maanden terug begonnen met personal training. Ik heb heel erg overgewicht gehad ik woog 130 kilo. Het personeel beloofde mij om mij te steunen met afvallen. inmiddels weeg ik nog 108 kilo. Ik ben hier al heel erg blij mee. En ik ga zeker door om nog meer gewicht te verliezen. Maar tot nu toe ben ik dit bedrijf heel erg dankbaar voor wat ze gedaan hebben tot nu toe. Maar vooral omdat ze gewoon leuk en normaal deden tegen mij en ik mij hierdoor op mijn gemak voelde. Dit bedrijf is zeker aan te raden bij andere mensen die ook graag personal training willen volgen.